Όροι συναλλαγών

Γενικοί όροι συναλλαγών

Το apostolakou.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης έργων ζωγραφικής και άλλων χρηστικών αντικειμένων.
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας, που βρίσκεται στη διεύθυνση apostolakou.gr

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από το χρήστη /μέλος στην εταιρεία είναι εμπιστευτικές και η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο, στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, και έχει φροντίσει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Σε καμιά περίπτωση η εταιρεία μας δεν θα σας ζητήσει στοιχεία της κάρτα σας όπως αριθμό κάρτας τον 3ψήφιο cvv κλπ, αυτά τα καταχωρείτε μόνοι σας στη φόρμα πληρωμής της παραγγελία σας και δεν αποθηκεύονται πουθενά στα δικά μας αρχεία, παρά μόνο στο σύστημα της τράπεζας για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας.

Η πληρωμή με κάρτα είναι ασφαλής καθώς το apostolakou.gr συμμορφώνεται πλήρως με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΕ/2018/389 στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας PSD2 (3D Secure version 2 στις eCommerce συναλλαγές). Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της κάρτας σας καθώς η πληρωμή γίνεται στην ιστοσελίδα της τράπεζας Eurobank.

Ενημερωτικά δελτία θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλος.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα apostolakou.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Το apostolakou.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας των ιστοσελίδων ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

Tρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα EUROBANK
Λογαριασμός IBAN: GR810 2600 9600 0014 0200 1693 36
Δικαιούχος: ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ ΦΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Λογαριασμός IBAN: GR14 0171 5860 0065 8610 3098 081
Δικαιούχος: ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ ΦΙΛΙΑ

Πληρωμή μέσω Paypal
Mπορείτε να αποστείλετε ποσά μέσω του Paypal “filia.apostolakou”

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας


Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Prepaid (προπληρωμένες), οποιασδήποτε τράπεζας. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυάται η Τράπεζα Eurobank, καθώς και η Paypal, η μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρονικών συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στοιχεία, όπως τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό cvv στην πίσω πλευρά της κάρτας. (Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται πουθενά σε κανένα αρχείο μας)

Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα και επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων, πρέπει πρώτα να εμφανιστεί η πίστωση των χρημάτων στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας και στην συνέχεια να σας τα επιστρέψουμε στον δικό σας λογαριασμό, η τράπεζα με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας είναι η Πειραιώς και σημαίνει πώς αν η πληρωμή γίνει από διαφορετική τράπεζα ενδέχεται να υπάρχει κάποιος χρόνος καθυστέρησης (valeur) έως ότου εμφανιστεί η πληρωμή σας, ενδεχομένως και κάποια χρέωση μεταφοράς από την τράπεζα. Επίσης γίνεται σαφές ότι σε περίπτωση που η επιστροφή των χρημάτων γίνει σε διαφορετική τράπεζα από την Eurobank τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη.

Υπαναχώρηση / Αντικατάσταση Προϊόντων


Μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας, μέσω του apostolakou.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά ή με κακή συσκευασία) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση- προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Τιμολόγιο Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα apostolakou.gr

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: Επικοινωνήστε μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

Tο προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι στην αρχική του συσκευασία Tο προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Τιμολόγιο Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής. κ.ο.κ) Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 20 ημερών τότε η apostolakou.grδύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να εγκαταλείψετε την σελίδα πριν πατήσετε το κουμπί “Επιβεβαιώστε την παραγγελία” που βρίσκεται κάτω δεξιά στην οθόνη σας. Έτσι διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

Από τη στιγμή που έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία της παραγγελίας σας και θελήσετε να την ακυρώσετε μετά, θα πρέπει να στείλετε e-mail στο orders@apostolakou.gr και να ζητήσετε την ακύρωση της, η να μας καλέστε.


Για αγορές τιμολογίου πάνω από 500 ευρώ, η πληρωμή πρέπει να γίνει μέσω τραπεζικής συναλλαγής βάσει νόμου. Οπότε δεν μπορεί να γίνει με αντικαταβολή.

Διευκρίνιση
Λόγω της χειροποίητης φύσης των προϊόντων, οι αποχρώσεις που παρουσιάζονται στην οθόνη ενδέχεται να έχουν μικρή απόκλιση σε σχέση με το πραγματικό προϊόν.

Ολοκλήρωση παραγγελίας
Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το μήνυμα: «Η Παραγγελία σας ολοκληρώθηκε. Σας Ευχαριστούμε. O αριθμός παραγγελίας σας είναι ΧΧΧΧΧ…… παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Πάντα σας αποστέλλεται επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»

Παραλαβή προϊόντων
Η παραγγελία σας θα αποσταλεί από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες, εκτός αν συντρέξουν λόγοι ανωτέρας βίας.

Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
Οι εταιρείες Κούριερ που πραγματοποιούν τις μεταφορές, έχουν υπερβολικό όγκο δεμάτων λόγω αυξημένου αριθμού παραγγελιών  (π.χ. σε περιόδους lock down, εορταστικές περιόδους).
Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Η apostolakou.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος apostolakou.gr, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές

άνω των €200

Με ειδικά χρώματα

υψηλής αντοχής

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa